perjantai 28. joulukuuta 2018

Vuoden 2019 projekti


Uusi vuosi on hyvä aloittaa hyvillä aikomuksilla. Vuoden 2019 aikomuksenani on lukea kirjahyllyni vielä toistaiseksi lukemattomia kirjoja. Kirjahyllyyn on vuosien saatossa kertynyt kirjoja, joita olen aikonut lukea "sitten joskus". Tällä hetkellä sittenjoskus-kirjoja on sen verran paljon, että niitä voisi alkaa lukea oikeastaan jo nyt, eikä sitten joskus.

Suunnitelmana on lukea kirjoja - ja koska joku tavoite on ehkä hyvä olla olemassa, laitan nyt vaikka tähän luvun sata. Eli 100 luettua kirjaa omasta kirjahyllystä on seuraavan vuoden tavoite. Jos en tavoitetta saavuta vuoden aikana, niin siirränpä ajankohtaa sitten vain eteenpäin, seuraavaan vuoteen. Tämä ei siis todellakaan ole mikään pipo kireellä tehtävä projekti. 

Kirjoittelen tänne omia tuntemuksiani luetuista kirjoista. Tarkoituksena ei ole arvioida hiki otsalla, vaan kirjoittaa lukupäiväkirjan tyylisesti ajatuksia kirjoista. 







1 kommentti:

  1. Uusi hieno blogi <3
    Ihana järjestys hyllyissäsi. En kyllä kehtaa ottaa kuvia omista hyllyistä, jotka pursuaa kirjoja.
    Omien kirjojen lukeminen on fiksu idea, kun niistä löytyy niitä lukemattomia kirjoja. 100 on aikamoinen haaste, tsemppiä.

    <3

    VastaaPoista